Werkgroepen

Vrouwengroep TIRSA

De eerste bijeenkomst was op 27 februari 1997 met tien zusters uit de gemeente.
De Synode zag graag een betere vertegenwoordiging van vrouwen in de structuren van de kerk. Het ging o.a. om afvaardiging naar de zustersconferenties en peiling van de behoeften en belangen van de zusters in onze gemeente.
Daarom werd besloten om in een gezellige sfeer eenmaal per maand bij elkaar te komen en over allerlei onderwerpen te praten of b.v. iets creatiefs te doen.
Verder richten onze activiteiten zich ook op het ondersteunen van het gemeentewerk.

Kijk voor meer informatie over Tirsa bij Groepen


Kinderkerk - KidZ

KidZ. 

Elke zondag (behalve tijdens de zomerschoolvakantie) is er tijdens de kerkdiensten kinderkerk voor jongens en meisjes van 5 tot 12 jaar. De kinderen zijn in het begin van de dienst met de volwassenen in de kerk en gaan voor de preek naar de kinderkerk. Daar horen ze een bijbels verhaal, er wordt gezongen en gebeden en ook gespeeld en geknutseld. Aan het eind van de dienst komen de kinderen terug in de kerkzaal voor de ontvangst van de zegen. Ook bij de doopdienst  komen de kinderen voor de doop terug in de kerk.

De naam KidZ staat voor Kinderen in de Zondagsschool, Deze naam hebben de kinderen in 2008 zelf gekozen. « vorige pagina [ 1 2 ] volgende pagina »