DAGTEKST

Woensdag, 16 Oktober 2019

Houd mij niet op; de HEERE heeft immers mijn weg voorspoedig gemaakt.

Gen. 24:56 (HSV)

Toen Jezus van daar verderging, zag hij bij het tolhuis een man zitten die Matteüs heette, en hij zei tegen hem: ‘Volg mij.’ Hij stond op en volgde hem.

Mat. 9:9

Na MASRA ben meki taki sani waka bun gi mi. Un no meki mi draidrai moro langa.

Genesis 24:56

Yesus si wan man di ben sidon pe sma ben mus kon pay lantimoni. A taygi en taki: Kon nanga Mi! Mateus opo èn a bigin waka na Yesus baka.

Mateus 9:9

Woord voor de maand  oktober

Wanneer je veel bezit, geef dan ook ruimhartig. Wanneer je zelf maar weinig bezit, aarzel dan niet om van dat beetje toch te geven.

Tobit 4:8

Woord voor het jaar  2019

Zoek de vrede en jaag die na.

Psalm 34:15 (NBG)

Welkom bij de Evangelische Broedergemeente Utrecht
'De Hernhutters'

Wij zijn ook bekend als "De Hernhutters, Anitri's of Moravian Church".Wij zijn een relatief jonge gemeente geworteld in de tradities van de wereldwijde Broeder Uniteit. Op 1 februari 1970 werd voor het eerst een kerkdienst gehouden in onze gemeente. Het merendeel van de gemeenteleden van het eerste uur is afkomstig uit Suriname wat de bijzondere relatie met de Evangelische Broedergemeente in Suriname verklaart. Maar de EBGU is thuis in Europa, in Nederland en vooral Utrecht. Daar zijn wij kerk en dragen wij bij aan de opbouw van de gemeente en de gemeenschap. Dit alles in het besef dat wij als Gods kinderen daartoe geroepen zijn; want:
"Ons Lam heeft overwonnen, laten wij Hem volgen."


Belijdenis cathechisatie start op 7 oktober

Op 7 oktober  starten we met de belijdeniscatechisatie. Aanmelden kan nog  via info@ebgu.nl of het invullen van het aanvraagformulier. (downloaden). Aanvangstijd is 20.00 uur.
Downloads:
Formulier aanmelden Belijdenis

Wist u dat:

  • er opnames zijn gemaakt door de Evangelische Omroep voor het programma: Zie je op Zondag. er zijn opnames gemaakt tijdens de dienst van 13 oktober en bij enkele gemeenteleden thuis. 
  • deze opnames worden uitgezonden op 1, 8 en 15 december a.s. om 9.20 uur.
  • de liturgieŽn van de diensten van de afgelopen tijd bekeken en opgehaald worden van deze site. Ook zijn er een aantal diensten van de afgelopen weken te beluisteren. Kijk in het menu bij de rubriek Opnames en liturgieŽn .
  • er belangrijke informatie te lezen is in EBG Nieuws. kijk op www.nederland.ebg.nl/nieuwsbrieven

Diensten

20-10-2019PREEKDIENST

27-10-2019PREEKDIENST

03-11-2019DIENST JONG & OUD

10-11-2019PREEKDIENST / GEMEENTE VERGADERING


» bekijk alle diensten

Activiteiten


» bekijk alle activiteiten