Foto's

Foto's NIeuwjaarsdiner mannengroep Gideon 2018

Op 4 januari 2018 hield mannengroep Gideon haar Nieuwjaarsdiner..De foto's vindt u hier.

Ľ open het album

Foto's lezing over Jan Hus

Op 30 september 2017 organiseerde de Bijbelgespreksgroep een lezing en discussiemiddag over Jan Hus, m.m.v. ds. Stefan Bernard.  De foto's van deze middag vindt u hier.

Ľ open het album

BeŽdiging pastorale werkers

Tijdens de dienst van 7 februari 2016 zijn er een aantal gemeenteleden beŽdigd als pastoraal werker. Hiervoor hebben zij een aantal keren training gevolgd. De foto's van deze beŽdiging vindt u hier.

Ľ open het album

Bijeenkomst oud cathechisanten

U vindt hier de foto's die zijn gemaakt bij de bijeenkomst van de cathechisanten die de afgelopen 5 jaar belijdenis hebben gedaan.

Ľ open het album

Kinderkerstfeest 2015

Elk jaar wordt op de derde adventszondag het kinderkerstfeest gevierd. Onder leiding van de juffen van de Zondagschool werd een kerstspel opgevoerd. 
De kinderen werden na afloop beloond met een staand applaus van de aanwezigen.

Ľ open het album

Doopdienst 15 november 2015

Op zondag 15 november 2015 was er een doopdienst in de JeruŽlkapel. 

Ľ open het album

Bijbelgespreksgroep op bezoek bij de ULU Moskee

Op 28 augustus heeft een groep gemeenteleden de ULU Moskee in de wijk Lombok van Utrecht bezocht. Dit gebeurde op initiatief van de Bijbelgespreksgroep. Een groep van ca. 20 gemeenteleden heeft een uitgebreide rondleiding gehad door het nog niet zo lang opgeleverde gloednieuwe gebouw. 
Ook werd het ťťn en ander verteld over de dagelijkse gang van zaken en over de achtergronden achter de bouw. 

Ľ open het album

Schoonmaak na schilderwerk

De afgelopen weken waren er renovatie werkzaamheden in de JeruŽlkapel. Dit betekende dat aan het einde van de week, alle meubilair en andere zaken in de kapel onder het stof zaten en waren verplaatst. 
Een aantal broeders en zusters hebben geholpen alles weer terug te zetten en schoon te maken zodat de kerkdiensten gewoon konden doorgaan.


Ľ open het album

Internationaal jeugdkamp 2015

In de laatste week van juli zijn een aantal van onze jongeren uit Utrecht naar het internationale jeugdkamp geweest, dat dit jaar in Dalfsen, nabij Zwolle werd gehouden.
Ca. 35 jongeren uit verschillende landen waaronder Nederland hebben zich gedurende deze week bezig gehouden met activiteiten rond het thema Superheroes (Superhelden.) Daarnaast was er volop ruimte voor gezelligheid en uitstapjes.


Ľ open het album

Mannengroep Gideon "Dom-under"

Op donderdag 4 juni had mannengroep Gideon een uitstapje naar het Domplein in Utrecht. Samen met een aantal gasten werd Dom-under bezocht. 

Ľ open het album


« vorige pagina [ 1 2 ] volgende pagina »
naar het archief